Bejelentés


Bad boyz Hackerek


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Hackerek

Vigyázzatok ezekre a programokra,hogy mit is csináltok mert a börtönbe juttadhat titeket úgy,hogy én nem válalom a felelőséget erre,nem érdekel ha ellbaszod a géped csak szoltam!!!!!


Szavazás
Hacker progik

Sok féle hacker program létezik ilyen például a putty ami arra szolgál hogy ha valakinek megvan az IP-ja bepotyögteted az IP-ját és kiad egy kis programocskát ahova be kell irni a számitógépnek az adatait persze ezt először le kell lessed sok szerencsét hozzá nemsokára lesznek új információk is.Cracklock:

A cracklock lényege annyi hogyha leszedsz 1 időkorlátos progit, ez leszedi belőle az időkorlátot nem rossz mi, annyit kell majd tenned hogy innen letöltöd, feltelepíted, megnyitod és 1 ilyen ablak jelenik meg:Persze nem lesznek benne így progik, hanem üres lesz, a lényeg annyi úgy tudod használni hogy van a .exe file ja a proginak, azt egyszerűen belehúzod, és le van szedve az időkorlát belőle, ilyen egyszerű :)

Sok szerencsét hozzá!
Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!